Default welcome msg!

Renault Trucks rezervni dijelovi

Originalni rezervni dijelovi

 

Novi i tvornički obnovljeni rezervni dijelovi za renault teretna vozilaRenault spre parts

 

Renault vam nudi izbor rezervnih dijelova koji odgovaraju strogim tehničkim standardima glede dizajna, izrade, sigurnosti i pouzdanosti: to su originalni rezervni dijelovi. Ugradnjom takvih rezervnih dijelova zajamčen vam je optimalan rad sa svim elementima vašeg vozila. Dizajnirani i usklađeni dijelovi s Renault Trucks vozilima.
Ponuda novih originalnih rezervnih dijelova Renault pokriva cijelu gamu serijski ugrađenih dijelova na vašem vozilu - Kerax, Premium, Magnum, Midlum, Premium lander, Maxity, Master.
Gdje god bili, Renault vam omogućava dostavu originalnih rezervnih dijelova.
Renault se svojom ponudom tvornički obnovljenih rezervnih dijelova  pridružio trajnom razvojnom procesu zaštite okoliša. Ti obnovljeni dijelovi zahtijevaju manje energetskih resursa i sirovina zbog recikliranja dijelova, koji su odstranjeni s vozila. Stoga njihovom uporabom čuvamo i  naš okoliš.
Gama obnovljenih rezervnih dijelova pokriva glavne dijelove svih vozila Renault. Ta gama  se sastoji od motora, mjenjača (ručnih i automatskih),  prijenosa, hladnjaka, alternatora, elektropokretača, upravljača, kompresora klima uređaja, turbokompresora, kočionih čeljusti, crpki za ubrizgavanje, od brizgaljki, motora, komandnih ploča i računala.

 

RVI spare parts

NOVA POBOLJŠANA LOGISTIKA REZERVNIH DIJELOVA

Renault Trucks Hrvatska  uspostavila je novi logistički sustav rezervnih dijelova s čime je ubrzala dostavu naručenih dijelova kojih nema na zalihi. Zahvaljujući kvaliteti, pouzdanosti i dostupnosti njegovih rezervnih dijelova, Renault Trucks obvezuje se osigurati originalne performanse na svojim vozilima.


Od svibnja 2010. filijala Renault Trucks Hrvatska uspostavila je novi logistički sustav rezervnih dijelova za Hrvatsku. Oko 92% dijelova isporučuje se iz Beča. Svi dijelovi naručeni do 13:00 bit će dostavljeni sljedeći radni dan na području Zagreba, a jedan dan kasnije i na ostalim područjima u zemlji. Ostalih 8 % dijelova isporučuje se iz Francuske i dostava traje jedan dan duže od one iz Beča.
 
 
 
Ukoliko želite znati više o RENAULT TRUCKS: